AnaHaber Logo
hamburger-menu
KAMPÜS

Gastronomi Kulübünden uygulamalı mutfak etkinliği

Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğüne bağlı Gastronomi Kulübü tarafından düzenlenen etkinliğin konuğu Şef Ekin Yarcan oldu.

24.11.2025Güncelleme: 25.11.2025
Gastronomi Kulübünden uygulamalı mutfak etkinliği

Turizm Fakültesi Mutfağında gerçekleştirilen etkinlikte Şef Yarcan, öğrencilerle uygulamalı bir mutfak gösterisi yaparak özellikle dil balığı pişirme tekniklerine odaklandı.

Etkinlikte, hassas bir lezzet olan dil balığının doğru pişirme yöntemleri detaylı biçimde ele alındı. Şef Ekin Yarcan, balığın dokusunu koruyarak en iyi şekilde nasıl pişirileceğini uygulamalı olarak gösterirken; tereyağını yakmadan karamelize etmenin püf noktalarını da öğrencilerle paylaştı.

Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğüne bağlı Gastronomi Kulübü tarafından gerçekleştirilen uygulamalı eğitim öğrencilere teorik bilgilerin yanı sıra mutfak becerilerini geliştirme ve sektörel deneyim kazanma fırsatı sundu.

Fotoğraf Galerisi

photo_69205b294c170.jpeg
photo_69205af93c87b.jpeg
photo_69205b19b584a.jpeg
photo_69205b28c50f8.jpeg
photo_69205b2aae0f8.jpeg