24.11.2025•Güncelleme: 25.11.2025
Turizm Fakültesi Mutfağında gerçekleştirilen etkinlikte Şef Yarcan, öğrencilerle uygulamalı bir mutfak gösterisi yaparak özellikle dil balığı pişirme tekniklerine odaklandı.
Etkinlikte, hassas bir lezzet olan dil balığının doğru pişirme yöntemleri detaylı biçimde ele alındı. Şef Ekin Yarcan, balığın dokusunu koruyarak en iyi şekilde nasıl pişirileceğini uygulamalı olarak gösterirken; tereyağını yakmadan karamelize etmenin püf noktalarını da öğrencilerle paylaştı.
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Koordinatörlüğüne bağlı Gastronomi Kulübü tarafından gerçekleştirilen uygulamalı eğitim öğrencilere teorik bilgilerin yanı sıra mutfak becerilerini geliştirme ve sektörel deneyim kazanma fırsatı sundu.